Lounais-Suomen Työllistäjät ry
Suomeksi In English  På Svenska

Pajatoiminta

Lounais-Suomen Työllistäjät tarjoaa monipuolista pajatoimintaa eri tilanteissa oleville ihmisille. Nuorille esimerkiksi yhtenä vaihtoehtona on tarjolla nörttipaja, jossa pääsee kokeilemaan ja tekemään töitä tietokoneiden kanssa eri muodoissa.


Nörttipaja

Nörttipajalla pääsee kokeilemaan ja tekemään työtä tietotekniikka-alan erilaisissa hommissa. Tietokoneiden, oheislaitteiden ja niiden osien asentaminen sekä testaus on kaiken perusta. Luotettavasti asennettu toimiva tietokone on mukava käyttää.

Erikoiset, uudet ja vanhat laitteet antavat välillä ihmeteltävää kokeneemmallekin tekniikan ystävälle. Vanhojen Amiga koneiden raksutus tuo kultaiset muistot mieleen ja uudet laitteet antavat vilauksen tulevaisuuteen.


Oikeisiin töihin

Missä olet taitava tai mistä haaveilet? Oletko jo opiskellut itsellesi ammatin vai tuntuuko sinusta että voisit vielä kokeilla jotain uutta päättääksesi, mihin ryhdyt?

Autamme Sinua elämäntilanteestasi riippumatta kokemaan ja oppimaan työelämää. Päiväsi rytmittyy mielekkäistä tehtävistä; onhan LTry:n johtoajatuksena luonnon ja työn vaaliminen! Yhdistys toimii kierrätysalalla ja on vuosien saatossa työllistänyt eri muodoin satoja ihmisiä.


Mikäli olet ollut pidempään työttömänä ja kiinnostuksesi heräsi, varaa aika haastatteluun mahdollisimman pian.