Lounais-Suomen Työllistäjät ry
Suomeksi  In English  På Svenska

Kontakta infot

Kontakta centralen:
044 7005 300

Tirri Ilkka
Styrelseordförande

Salihovic Suad
Vice Styrelseordförande

Tuomi Anja
Aktivitets ledare

Närmare information om vårt arbete

Lounais-Suomen Työllistäjät Ry ( LT ry ) började sin verksamhet 1994 med namnet Raision Seudun Työttömät ry. Sedan dess har den utvecklat sig till en tydlig funktionär inom Intermediär arbetsmarknad och en högklassig återvinningscentrum.

Våra viktigaste värderingar är jämnlikhet, intern tolerans och att ge en bra arbetsstämning mellan de olika arbetsgrupperna.

Vi har ständigt 15 instruktörer som arbetar på fulltid. Deras personliga arbetsinsatser har gjort det möiligt att framkalla ca. 200 stadigvarande arbetsplatser runtom den sydvästra delen av Finland.

Vi erbjuder mångsidigt arbete och rehabiliterande abetsuppgifter. Vår workshops för unga, i Nådendal började sitt arbete 2013. Vår erfarna personal är beredda att ge hjälp, rådgivning och stöd om så önskas.

Vårt motto: Arbete är det bästa medlet för arbetsvilliga händer.

Medlemmarna i organitationen hjälper personer eller mäniskogrupper som är avsigkommande, eller håller på att bli marginaliserad. Vår aktiva utdelning av Eu:s mathjälp till de behövande. har varit mycket belönande också för dom som jobbar inom organisationen. Vår soppkök har varit med i många evenemang under åren som gått.

Ungdoms- och samhällsgarantiet, läroavtalsutbildningen och den sosiala välfärden är väldigt viktiga för oss. Aktuella lagförändringar måste besvaras med ständigt ändamålsdriftande utvecklingar.

Vi finansierar vår verksamhet genom att sälja högklassiga återvinningsvaror i vår underbara second hand-butik EkoTila och med olika andra tjänster som utförs av Raision Ekotori. Raison Ekotori erbjuder också rehabiliterande arbetsutgiftliga köpanslag och SERdemontering.

VI KONCENTRERAR OSS PÅ ATT GÖRA ETT FÖRSTKLASSIGT ARBETE